Royal Jelly

  • Royal Jelly of koninginnengelei is één van 's werelds beste natuurlijke ingrediënten. Het voedt, herstelt en revitaliseert de huid van binnenuit. Samen met het Poria Cocos-Extract versterkt het de weerstand van de huis tegen omgevingsstress en alledaagse stress.

Timexpert Lift(in)

  • Een nieuw concept om de huid terug op te spannen en de vorm van de gelaatscontouren te herstellen dankzij de innovatieve V-matrix. Lift de huid, vult haar op en spant de gelaatscontour op.

Hydracure

  • Deze lijn combineert hyaluronzuur met Japans bronwater uit een vulkanische bron en zal de huis hydrateren, herstellen en beschermen. Hydracure heeft een crème geschikt voor de behandeling van verschillende gedehyrateerde huidtypes.

Mineralogie

Mineralogie heeft als uitgangspunt dat make-up je uitstraling op een natuurlijke manier dient te versterken. De make-up heeft een unieke samenstelling die de huidtint en het uiterlijk optimaal en op natuurlijke wijze versterkt. De innovatieve minerale make-up is werkelijk goed voor de huid en bevat geen talk, kleur- of geurstoffen en conserveringsmiddelen.