Royal Jelly

  • Royal Jelly of koninginnengelei is één van 's werelds beste natuurlijke ingrediënten. Het voedt, herstelt en revitaliseert de huid van binnenuit. Samen met het Poria Cocos-Extract versterkt het de weerstand van de huis tegen omgevingsstress en alledaagse stress.

Timexpert Lift(in)

  • Een nieuw concept om de huid terug op te spannen en de vorm van de gelaatscontouren te herstellen dankzij de innovatieve V-matrix. Lift de huid, vult haar op en spant de gelaatscontour op.

Hydracure

  • Deze lijn combineert hyaluronzuur met Japans bronwater uit een vulkanische bron en zal de huis hydrateren, herstellen en beschermen. Hydracure heeft een crème geschikt voor de behandeling van verschillende gedehyrateerde huidtypes.

Germaine de Capuccini

Het Spaanse topmerk Germaine de capuccini behoort tot de top 5 merken wereldwijd. Germaine de Capuccini beschikt over exclusieve werkmethodes voor in de schoonheidssalon. Als een van de weinige cosmeticamerken heeft Germaine de Capuccini drie kwaliteitsnormen: ISO, FAMACIE en de ECONORM. Alle producten zijn dierproefvrij en volledig op basis van natuurlijke ingrediënten.

Lycon

Lycon Precision Waxing is afkomstig uit Autralie, deze unieke en geavanceerde methode van otharen wordt in meer dan 65 landen toegepast. De Lycon waxbehandelingen zijn vrijwel pijnloos en snel voor zowel vrouwen als mannen. Waxen is al mogelijk vanaf een haarlengte van 1 mm! De waxen zijn mild en zacht voor de huid daardoor heb je minder last van roodheid of huidirritaties.

Mineralogie

Mineralogie heeft als uitgangspunt dat make-up je uitstraling op een natuurlijke manier dient te versterken. De make-up heeft een unieke samenstelling die de huidtint en het uiterlijk optimaal en op natuurlijke wijze versterkt. De innovatieve minerale make-up is werkelijk goed voor de huid en bevat geen talk, kleur- of geurstoffen en conserveringsmiddelen.