Voor een zichtbaar doeltreffend resultaat

Timexpert White ( 75 min.)

€ 75,-

Kuur van 5 behandelingen

€ 365,-

De Timexpert White heeft een corrigerende en een regulerende werking in het pigmentatie proces. Deze behandeling is zeer doeltreffend bij een zwangerschapsmasker en pigmentvlekjes. U ziet de beste resultaten in een kuurverband.

Excel Therapy O² ( 90 min.)

€ 75,-

Kuur van 5 behandelingen

€ 365,-

De intelligente zuurstofbehandeling op basis van cytokinen. De cytokinen zorgen ervoor dat uw huid haar zelfregulerende en zelf beschermende werking terug geeft. U ziet de beste resultaten in een kuurverband.

Hydracure ( 60 min.)

€ 65,-

Kuur van 5 behandelingen

€ 315,-

Een intensieve verzorging voor onmiddellijke en langdurige hydratatie op basis van hyaluronzuur. U ziet de beste resultaten in een kuurverband.

Timexpert Rides ( 90 min.)

€ 79,-

Kuur van 5 behandelingen

€ 385,-

De timexpert Rides is een verzoging die de architectuur van de huid versterkt. Ze vermindert de diepte van fijne rimpeltjes en expressielijnen. Deze behandeling zorgt voor een fantastisch resultaat na elke behandeling! U ziet de beste resultaten in een kuurverband.

Timexpert Lift (IN) ( 90 min.)

€ 79,-

Kuur van 5 behandelingen

€ 385,-

Deze verzorging zorgt ervoor dat het verlies van volume in het gelaat word verminderd. Dit is dankzij haar 2-voudige werking: lipo-filling, dit is op basis van kombucha, en door de hydro-filling op basis van sesamzaadextract. Deze behandeling zorgt voor een natuurlijke facelift voor het gelaat. U ziet de beste resultaten in een kuurverband.

Timexpert C+ ( 60 min.)

€ 65,-

Kuur van 5 behandelingen

€ 300,-

Vitamine C+ is een natuurlijke anti-oxidant die de futloze huid weer doet stralen. Regenereert, hydrateert en brengt de huid in balans. Ideaal voor en na een zonne-vakantie. U ziet de beste resultaten in een kuurverband.