Royal Jelly

  • Royal Jelly of koninginnengelei is één van 's werelds beste natuurlijke ingrediënten. Het voedt, herstelt en revitaliseert de huid van binnenuit. Samen met het Poria Cocos-Extract versterkt het de weerstand van de huis tegen omgevingsstress en alledaagse stress.

Timexpert Lift(in)

  • Een nieuw concept om de huid terug op te spannen en de vorm van de gelaatscontouren te herstellen dankzij de innovatieve V-matrix. Lift de huid, vult haar op en spant de gelaatscontour op.

Hydracure

  • Deze lijn combineert hyaluronzuur met Japans bronwater uit een vulkanische bron en zal de huis hydrateren, herstellen en beschermen. Hydracure heeft een crème geschikt voor de behandeling van verschillende gedehyrateerde huidtypes.

Lycon

Lycon Precision Waxing is afkomstig uit Autralie, deze unieke en geavanceerde methode van otharen wordt in meer dan 65 landen toegepast. De Lycon waxbehandelingen zijn vrijwel pijnloos en snel voor zowel vrouwen als mannen. Waxen is al mogelijk vanaf een haarlengte van 1 mm! De waxen zijn mild en zacht voor de huid daardoor heb je minder last van roodheid of huidirritaties.